Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

9,0 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,1
Comfort
8,3
Locatie accommodatie
9,6
Faciliteiten
8,3
Personeel
9,5
Waar voor uw geld
8,9
Beoordelingen
    Melissa
    nl
    9,2
    15 oktober 2017
    De sfeer
    A.M.M.
    nl
    9,2
    22 september 2017
    Fantastisch
    Parkeren in smalle straatjes kan lastig zijn.
    Heerlijk ontbijt en authentiek gebouw naast de muur van Obidos.
    Marion
    nl
    8,3
    18 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Eliane
    be
    9,2
    10 augustus 2017
    Prachtig verblijf op een super locatie
    tinneke
    be
    9,6
    28 mei 2017
    Niets.
    Prachtige ligging net naast de stadswallen. Erg vriendelijke ontvangst met glaasje Ginja. Prachtige kamers in een oud, authentiek huis.
    Petrus
    nl
    9,2
    9 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Liliane
    nl
    9,6
    5 april 2017
    Prachtig hotel.
    De WiFi werkt niet goed in het kamer.
    Het hotel is heel goed gesitueerd en charmante. Het kamer was heel mooi ingericht en we hadden een mooi uitzicht. Het ontbijt was heel lekker. Personele zijn heel vriendelijk. Goed service.
    Marco
    nl
    9,6
    21 oktober 2016
    Lekker knus en super lieve eigenaars. Prima ontbijt
    L
    nl
    9,2
    3 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    JP
    nl
    10
    19 september 2016
    Een hotel omterug te komen
    Op foto booking staat een terrasje wat niet meer ingebruik is.
    Uitermate vriendelijke ontvangst door eigenaresse. Vriendelijk attent personeel. Authentiek verzorgd hotel. Zeer aan te raden. Goed verzorgdontbijt.
    JRUIG
    nl
    7,5
    26 juni 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Laurien
    nl
    8,3
    21 juni 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jan
    nl
    7,1
    2 juni 2016
    Het bezoek aan dit hotelletje, waar wij gezien de lovende recensies ons veel van hadden voorgesteld, was een grote teleurstelling. Wij hadden een kamer geboekt met balkon met uitzicht op de omgeving van Obidos. Bij aankomst bleek deze kamer niet meer beschikbaar. De eigenaresse die dit blijkbaar normaal vond, gaf ons een appartement dat nog beschikbaar was. Een buitengewoon ongezellige, donkere ruimte, zonder enig uitzicht. Er was een 2-persoonsbed aanwezig, maar het derde bed voor mijn zoon, bevond zich op een piepkleine vide, waar hij niet eens rechtop kon zítten. Dit appartement kunnen wij dan ook beslist niet aanbevelen. Waarschijnlijk was onze mening over dit hotel heel anders geweest als wij de kamer gekregen hadden die wij geboekt hadden.
    Het hotel ligt op een meer dan uitstekende locatie naast de muur van de oude stad. Het is mogelijk om gratis naast het hotel te parkeren, maar het aantal plaatsen is zeer beperkt
    nl
    6,7
    15 mei 2016
    Leuk voor 1of 2nachten
    Comfort
    Locatie
    Willemijn
    nl
    7,9
    4 mei 2016
    Romantisch verblijf
    Het tweepersoonsbed was wat klein, zowel in de breedte als in de lengte en er lag een plastic onderzeil op dat plakte aan de huid omdat het onderlakens niet vast lag. Even doen dus voordat je gaat slapen.
    Schitterende Quinta, je waant je even terug in de tijd. Locatie was perfect. Vriendelijke ontvangst. Lekker ontbijt.
Sluiten